Fineti (Chipita)
VIAP-MENTEL(gif)(εσωτερικές)
GOJI BERRY (GEORGILA)

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ(8 μεγάλα μπισκότα)

190 γρ Μερέντα η Νουκρέμα η Νουτέλα

170 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 μεγάλο αυγό

1/2 κουταλάκι του γλυκού μπαίκιν πάουντερ

50 γρ δάκρυα σοκολάτα γάλακτος

mer1

 

 

 

Βάλτε τα 4 πρώτα υλικά σε ένα μπώλ.

Ζυμώστε με τα χέρια σας μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί και να έχετε μια μπάλα.

Προσθέστε τα δάκρυα σοκολάτας.

Πλάστε σε μπαλάκια  και πατήστε τα με το χέρι σας να ισιώσουν .

mer2

 

 

 

Ψήστε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 15 λεπτά .

Μην τα αφήσετε παραπάνω γιατί θα σφίξουν  ..

Αφήστε τα να κρυώσουν και απολαύστε τα..

Ιδανικά για κάθε στιγμή..Ειδικά όταν θέλετε κάτι γλυκό στα γρήγορα.

Αν έχετε παιδιά στο σπίτι κάντε διπλή η τριπλή δόση..

Τρώγονται μετά μανίας..

 

 

 

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ..

ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια-Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
 
 https://koykoycook.gr/?p=24157
 
 
 
image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.