DDD(winter2017)
Bolero-Biodiet

  • Χρόνος προετοιμασίας15 Λεπτά

    Χρόνος ψησίματος2 Λεπτά
    ΜερίδεςΓια 10 άτομα
  • 2κ.σ. μασκαρπόνε

  • 1 κουβερτούρα NESTLE DESSERT Πραλίνα

  • 1κ.γ. στιγμιαίο καφέ ΝESCAFE

  • 26 σαβουαγιάρ

  • Μισή κονσέρβα ροδάκινο σε φέτες

  • 200ml. κρέμα γάλακτος

  • Ρόφημα σοκολάτας σε σκόνη NESTLE Le Chocolat

 

Εκτέλεση:

  • Αδειάζουμε το μασκαρπόνε σε ένα μπολ. Κόβουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια, τη λιώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 2’ σε μεσαία ένταση (500W) και την προσθέτουμε σιγά σιγά στο μασκαρπόνε.
  • Αραιώνουμε τον καφέ σε 200ml. χλιαρό νερό, βουτάμε τα μπισκότα –χωρίς να μουλιάσουν πολύ, και βάζουμε τα μισά στον πάτο μιας στρογγυλής ή τετράγωνης φόρμας. Από πάνω τοποθετούμε τις φέτες ροδάκινου.
  • Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή κρέμα και την προσθέτουμε σιγά σιγά στην λιωμένη κουβερτούρα. Με το μείγμα καλύπτουμε τα σαβουαγιάρ και προσθέτουμε άλλη μια στρώση από μπισκότα.
  • Πασπαλίζουμε με ρόφημα σοκολάτας σε σκόνη NESTLE Le Chocolat.

 

 

 

 

https://www.glikessintages.gr/syntagi/tiramisu-pralina-frouta

 

 

 

 

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.