Γλειφιτζούρια σοκολάτας με Μerenda και Oreo από τη Αργυρώ και το Argiro.gr!!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

 

Υλικά συνταγής
8 φέτες κέικ
1 συσκευασία (154 gr) μπισκότα OREO
1 μικρή συσκευασία (250 γρ.) Merenda
1 συσκευασία (300 gr ) Philadelphia σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. λιωμένη κουβερτούρα
100 γρ. λιωμένη λευκή σοκολάτα
ξυλάκια για γλειφιτζούρια
Για το γαρνίρισμα τριμμένα μπισκότα OREO

Εκτέλεση

Αν το κέικ είναι ξεροψημένο εξωτερικά, αφαιρέστε με το μαχαίρι τα σκληρά μέρη. Ψιχουλιάζουμε το κέικ σε μπολ με τα χέρια ή με μίξερ.

Προσθέτουμε το τριμμένο μπισκότο, την Merenda και το Philadelphia και ανακατεύουμε καλά έως ότου βραχούν και νοτίσουν τα υλικά.

Στρώνουμε μια λαδόκολλα σ’ ένα δίσκο, πλάθουμε μπαλίτσες σε μέγεθος καρυδιού και τις ακουμπάμε στη λαδόκολλα. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για 10′ για να σφίξουν.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Τα βουτάμε στην λιωμένη σοκολάτα και τα αφήνουμε στον δίσκο για να σφίξουν. Βουτάμε ξυλάκια σε σοκολάτα και τα μπήγουμε στα γλειφιτζούρια. Τέλος πασπαλίζουμε με σπασμένες καραμέλες!

Με την ίδια ζύμη μπορούμε να κάνουμε τρούφες, απλά πλάθουμε πιο μικρά μπαλάκια και τα βουτάμε σε λιωμένη σοκολάτα!

 

http://www.argiro.gr/Recipe/Γλειφιτζούρια-σοκολάτας-με-Μerenda-και-OREO

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *