VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Μία μοναδική συνταγή που αξίζει να την δοκιμάσουμε!
Δεν υπάρχουν καλύτερα!

Υλικά

1200 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φακελάκια ξερή μαγιά
5-7 κουταλιές τής σούπας ζάχαρη
200 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 βανίλια
700 ml χλιαρό νερό


Γέμιση:


Πραλίνα φουντουκιού
Σοκολάτα κουβερτούρα τριμμένη
Σταγόνες λευκής σοκολάτας
(Οι ποσότητες κατά προτίμηση!)

Τρόπος παρασκευής:

Σε μία λεκάνη ρίχνουμε ολα μαζί τα υλικά εκτός από το αλεύρι.Ανακατεύουμε ελαφρά και προσθέτουμε κοσκινησμενο το αλεύρι σιγά σιγά μέχρι να φτιάξουμε ένα εύπλαστο μαλακό ζυμάρι!(Ίσως χρειαστεί λίγο λιγότερο η λίγο ακόμη αλεύρι ! Θα δείτε στο ζύμωμα!)Αφήνουμε την ζύμη να φουσκώσει για 30 με 40 λεπτά.Στην συνέχεια ξεφουσκονουμε το ζυμάρι και ανοίγουμε φύλλα πάχους ενός εκατοστού.Κόβουμε με ένα πιάτο σε δίσκους και κλείνουμε τις άκρες ώστε να γίνουν σε σχήμα πεινιρλι. Απλώνουμε την πραλινα φουντουκιου ,ρίχνουμε την τριμμένη κουβερτούρα και τις σταγόνες λευκής σοκολάτας.Τα αφήνουμε να φουσκώσουν για είκοσι λεπτά στους 50 βαθμούς στο φούρνο σε αέρα.Τέλος ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε αέρα στους 175 βαθμούς για περίπου είκοσι με εικοσιπέντε λεπτά!Η συνταγή βγάζει περίπου 20 τεμάχια.Και κάτι ακόμη!!Μπορείτε να βάλετε και κρέμα patisserie η ακόμη και άνθος αραβοσίτου με γεύση βανίλια.


Πολλή και καλή σας επιτυχία!


Σελίδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος στο Facebook.

 

https://www.facebook.com/GiorgosXristianosSelidaMageirikhs/photos/a.411612809039446.1073741828.411606139040113/786056494928407/?type=3&theater

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *