Καραμελωμένοι Ξηροί Καρποί με Σοκολάτα Gianduja από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ:

  • 50 γρ. αμύγδαλα
  • 50 γρ. φουντούκια
  • 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης
  • 90 γρ. ζάχαρη λευκή Saint Louis
  • 30 γρ. νερό
  • στρωμένη κουβερτούρα πραλίνα Nestle dessert

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βράζουμε το νερό με την ζάχαρη, προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε έως ότου καραμελώσουν. Απλώνουμε πάνω σε μια λαδόκολλα.

Όταν κρυώσουν, τα βουτάμε στην κουβερτούρα, τα τινάζουμε και τα τοποθετούμε πάνω σε μία λαδόκολλα.

 

 

δείτε το σχετικό video: http://www.youtube.com/watch?v=HE2XMTxCHzg

 

http://www.glykes-alchimies.gr/?p=1233


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *