Creta Carob

ΥΛΙΚΑ:

  • 50 γρ. αμύγδαλα
  • 50 γρ. φουντούκια
  • 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης
  • 90 γρ. ζάχαρη λευκή Saint Louis
  • 30 γρ. νερό
  • στρωμένη κουβερτούρα πραλίνα Nestle dessert

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βράζουμε το νερό με την ζάχαρη, προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε έως ότου καραμελώσουν. Απλώνουμε πάνω σε μια λαδόκολλα.

Όταν κρυώσουν, τα βουτάμε στην κουβερτούρα, τα τινάζουμε και τα τοποθετούμε πάνω σε μία λαδόκολλα.

 

 

δείτε το σχετικό video: http://www.youtube.com/watch?v=HE2XMTxCHzg

 

http://www.glykes-alchimies.gr/?p=1233

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *