Καραμελωμένοι Ξηροί Καρποί με Σοκολάτα Gianduja από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες” !







ΥΛΙΚΑ:
- 50 γρ. αμύγδαλα
- 50 γρ. φουντούκια
- 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης
- 90 γρ. ζάχαρη λευκή Saint Louis
- 30 γρ. νερό
- στρωμένη κουβερτούρα πραλίνα Nestle dessert
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε το νερό με την ζάχαρη, προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε έως ότου καραμελώσουν. Απλώνουμε πάνω σε μια λαδόκολλα.
Όταν κρυώσουν, τα βουτάμε στην κουβερτούρα, τα τινάζουμε και τα τοποθετούμε πάνω σε μία λαδόκολλα.
δείτε το σχετικό video: http://www.youtube.com/watch?v=HE2XMTxCHzg
http://www.glykes-alchimies.gr/?p=1233






Αφήστε μια απάντηση