Καραμελωμένοι Ξηροί Καρποί με Σοκολάτα Gianduja από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες” !
ΥΛΙΚΑ:
- 50 γρ. αμύγδαλα
- 50 γρ. φουντούκια
- 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης
- 90 γρ. ζάχαρη λευκή Saint Louis
- 30 γρ. νερό
- στρωμένη κουβερτούρα πραλίνα Nestle dessert
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε το νερό με την ζάχαρη, προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε έως ότου καραμελώσουν. Απλώνουμε πάνω σε μια λαδόκολλα.
Όταν κρυώσουν, τα βουτάμε στην κουβερτούρα, τα τινάζουμε και τα τοποθετούμε πάνω σε μία λαδόκολλα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
δείτε το σχετικό video: http://www.youtube.com/watch?v=HE2XMTxCHzg
http://www.glykes-alchimies.gr/?p=1233
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Καραμελωμένοι ξηροί καρποί με σοκολάτα, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Tips: ¨Καραμελωμένοι ξηροί καρποί από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Ποπ κορν καραμελωμένο, από την αγαπημένη Ιωάννα Σταμούλου και το "sweetly"!
Ποπ κορν με σοκολάτα, από το ionsweets.gr!
Σοκολάτα με Καραμέλα και Φιστίκι ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη!
Αφήστε μια απάντηση