Fineti (Chipita)
VIAP-MENTEL(gif)(εσωτερικές)
GOJI BERRY (GEORGILA)
Χρόνος προετοιμασίας
10′

Χρόνος ψησίματος
25′

Βαθμός δυσκολίας
Εύκολη

Μερίδες
Για 10 άτομα

Θερμίδες
320 kcal

  • 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERT 200γρ.
  • 100γρ. κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Πραλίνα
  • 3 αυγά
  • 200γρ. βούτυρο &  λίγο ακόμα
  • 70γρ. ζάχαρη άχνη
  • 50γρ. αλεύρι & λίγο ακόμα
  • ½ φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων μαζί με το βούτυρο.
  3. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
  4. Στον κάδο του μίξερ, χτυπήστε σε δυνατή ταχύτητα τη ζάχαρη και τα αυγά με το σύρμα για 5-6 λεπτά.
  5. Χαμηλώστε την ταχύτητα και προσθέστε σε δόσεις τη λιωμένη κουβερτούρα και το εκχύλισμα βανίλιας.
  6. Εκτός μίξερ προσθέστε το μίγμα του αλευριού και ανακατέψτε με μια σπάτουλα.
  7. Απλώστε το μίγμα σε μακρόστενη φόρμα για κέικ (10Χ25), την οποία έχετε αλευρώσει και πασπαλίσει με κακάο.
  8. Ψήστε για 40-45 λεπτά στους 180 βαθμούς και αφήστε να κρυώσει σε σχάρα.
Συμβουλή του Σεφ:

Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη στο σερβίρισμα.
image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.