Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Απλά γεμιστε τις με ροδέλες μπανάνα και πραλίνα φουντουκιού!!

Σιγουρέψου ότι έχεις:
2 ½ φλιτζ. γάλα
2 φλιτζ. αλεύρι
4 αβγά
3 κουταλιές Βιτάμ Soft
½ κουταλάκι αλάτι
6 κουταλιές Βιτάμ Soft για το άλειμμα
Σιρόπι Βύσσινο ή Σιρόπι Σοκολάτα

 

Ξεκινάμε!
1Χτύπα τα αβγά σε ένα μπολ με το γάλα και το Βιτάμ Soft λιωμένο, μέχρι να ενωθούν.
2Ρίξε το αλεύρι κοσκινισμένο και το αλάτι ανακατεύοντας, μέχρι να γίνουν ένας λείος χυλός: είναι ο χυλός για κρέπες!
3Σε ένα τηγάνι όπου έχεις απλώσει και ζεστάνει Bιτάμ Soft, ρίξε 2 κουταλιές από το χυλό και γύρε το τηγάνι κυκλικά, για να απλωθεί ο χυλός ομοιόμορφα.
4Ψήσε την κρέπα σε χαμηλή φωτιά κι από τις δύο πλευρές της, βγάλ’ τη σε μια πιατέλα και συνέχισε υπομονετικά, μέχρι να τελειώσει ο χυλός. Να μην ξεχνάς κάθε φορά να αλείφεις το τηγάνι με Bιτάμ Soft.
5Τώρα που οι κρέπες σου είναι έτοιμες, μπορείς να τις σερβίρεις είτε με σιρόπι βύσσινο ή σοκολάτα, είτε με διάφορα τυριά, αν προτιμάς κάτι αλμυρό.
Καλή όρεξη!

 

 

http://cookoo.gr/ζύμεςπίτες/κρέπες

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *