Νηστίσιμη μερέντα με στέβια, από την Μαρία Κούρτη και τις “Συνταγές για διαβητικούς”!

ΥΛΙΚΑ
  • 3 κ.σ. κακάο
  • 3 κ.σ. la mia stevia κρυσταλλική σε αναλογία 1/3
  • 10 κ.σ. νερό
  • 1 κ.σ. κονιάκ
  • 2 κ.σ. φυστικοβούτυρο




 

 Η δοσολογία αυτή βγάζει ενα μπολάκι
Σε ενα μπολ βάλτε όλα τα υλικά εκτός απο το φυστικοβούτυρο και με το σύρμα ανακατέψτε καλά..τέλος βάλτε το φυστικοβούτυρο και επαναλάβατε το χτύπημα για 1 λεπτό 
Η μερέντα μας έτοιμη!!!!!!!!! αυτό είναι όλο…
Η γεύση της μοναδική που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από του εμπορείου…  
Απολαύστε τη σκέτη  ή πάνω σε ταρτάκια σαν μούς σοκολάτας..
http://syntagesgiadiabitikoys.blogspot.gr/2016/03/blog-post_12.html?spref=fb
 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *