Παγωμένη πραλίνα με μπανάνες, από τον Στέλιο Παρλιάρο!

Υλικά

  • 6 μπανάνες
  • 250 γρ. άλειμμα σοκολάτας-πραλίνας (αυτό που προορίζεται για το ψωμί μας)

Μερίδες: 6, Προετοιμασία-παρασκευή: 10΄

Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε σε ροδέλες και τις βάζουμε στον κάδο του μπλέντερ. Προσθέτουμε την πραλίνα και πολτοποιούμε πάρα πολύ καλά έως ότου γίνει μια λεία και ομοιογενές κρέμα. Γεμίζουμε φόρμες σιλικόνης σε σχήμα της αρεσκείας μας ή φόρμες για γρανίτα. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε. Αν δυσκολευόμαστε στο ξεφορμάρισμα, βυθίζουμε τις φόρμες μέχρι τα 2/3 σε βραστό νερό και τις αναποδογυρίζουμε.

http://www.steliosparliaros.gr/paidika/me-aleimma-pralinas/pagomeni-pralina-me-mpananes/

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *