Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Χρειάζεστε μόνο  7 λεπτά  για την παρασκευή  και απλά υπομονή  για  τον χρόνο ψύξης , για ένα  υπέροχο, σπιτικό, βελούδινο παγωτό με φουντούκια και πραλίνα.!

 

Υλικά

1  κρέμα γάλακτος  (500 ml)

1 ζαχαρούχο γάλα (397 gr)

500 ml γάλα εβαπορέ light  κρύο,    η  500  ml  φρέσκο γάλα 3,5% λιπαρά   (για πιο ανάλαφρη υφή  συγκριτικά με το εβαπορέ)

200 γρ. φουντούκια τριμμένα

2 κουτ. σούπας πραλίνα φουντουκιού Nucrema

 

 

Οδηγίες

 

Χτυπάμε στο mixer  στην μεγάλη ταχύτητα την φυτική κρέμα μέχρι να γίνει  αφράτη σαντιγί.

Σταματάμε το mixer.

Προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο και το εβαπορέ  η το φρέσκο γάλα  και  ξαναρχίζουμε να χτυπάμε αυξάνοντας σταδιακά τη ταχύτητα και μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα.

Τέλος προσθέτουμε την πραλίνα και τα φουντούκια και χτυπάμε πάλι μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα.

Αδειάζουμε σε μεταλλικό σκεύος με καπάκι και βάζουμε στην κατάψυξη. Αυτό είναι όλο!

Δεν χρειάζεται να ξαναχτυπήσουμε το μίγμα.

Το αποτέλεσμα είναι ένα βελούδινο, μαγευτικό, πανεύκολο παγωτό!

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

 

 

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *