Creta Carob
BOLERO-BIODIET

 

  • 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Πραλίνα 170γρ.
  • 150ml γάλα
  • 50ml κρέμα γάλακτος
  • 1 ανανάς (500γρ.)
  • 3 με 4 κ.σ. μέλι

 

 

 

Χρόνος προετοιμασίας
15′

Χρόνος ψησίματος
0′

Βαθμός δυσκολίας
Εύκολη

Μερίδες
Για 8 άτομα

Θερμίδες
220 kcal

 

 

  1. Λιώστε την κουβερτούρα μαζί με το γάλα για 2 λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων στα 500W. Αδειάστε το σε παραλληλόγραμμο σκεύος και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για 1 ώρα.
  2. Χτυπήστε με το μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει κρέμα και προσθέστε 2 κ.σ. στο μίγμα σας. Ανακατέψτε ελαφρά και αφήστε το στην κατάψυξη για άλλες 2 ώρες.
  3. Κόψτε τον ανανά σε κομματάκια και σωτάρετε τον σε ένα τηγάνι μαζί με το μέλι.
  4. Φτιάξτε μια στρογγυλή φόρμα με τα κομματάκια ανανά και προσθέστε μια μπάλα παγωτό πραλίνα στην κάθε μερίδα αμέσως πριν την σερβίρετε.
Συμβουλή του Σεφ:

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το φρέσκο ανανά με κονσέρνα ή με άλλα φρούτα της αρεσκείας σας, όπως μπανάνα.

 

https://www.glikessintages.gr/syntagi/pagoto-pralina-anana

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *