VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet
  • Χρόνος προετοιμασίας
    20′

    Χρόνος ψησίματος
    10′

    Βαθμός δυσκολίας
    Εύκολη

    Μερίδες
    Για 6 άτομα

    Υλικά:

    • 2 αυγά

    • 150ml. γάλα
    • 150γρ. αλεύρι
    • 1κ.σ. ζάχαρη
    • 1 κουβερτούρα NESTLE DESSERT πραλίνα
    • 4 μπανάνες
    • 150ml. κρέμα γάλακτος
  • Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους, το γάλα, το αλεύρι και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε 50γρ. κουβερτούρας κομμένη σε κομματάκια και 2 μπανάνες σε ροδέλες.
  • Χτυπήστε τα ασπράδια σε μαρέγκα και προσθέστε τα με ανάλαφρες κινήσεις στο μίγμα σας. Αλείψτε ένα μικρό τηγάνι με λίγο λάδι με χαρτί κουζίνας και ψήστε 12 μικρά pancakes.
  • Κόβουμε τις υπόλοιπες 2 μπανάνες σε λεπτές ροδέλες. Ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος, τη ρίχνουμε στη σοκολάτα, αφήνουμε 5’ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  • Βάζουμε 3 κομμάτια μπανάνας ανάμεσα σε 2 pancakes και σερβίρουμε με τη σάλτσα σοκολάτας.

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *