Bolero-Biodiet
Χρόνος προετοιμασίας
15′

Χρόνος ψησίματος
2′

Βαθμός δυσκολίας
Εύκολη

Μερίδες
Για 8 άτομα

  • 1 Κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Πραλίνα 170γρ.
  • 100ml κρέμα γάλακτος
  • 20γρ. βούτυρο
  1. Σε ένα γυάλινο μπολ, κόψτε την πραλίνα σε κομματάκια και λιώστε την μαζί με την κρέμα γάλακτος σε ένα γυάλινο μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στα 500W (ή εναλλακτικά σε μπεν μαρί σε χαμηλή φωτιά).
  2. Προσθέστε το βούτυρο και ανακατέψτε.
  3. Τοποθετήστε τη στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.

 

 

https://www.glikessintages.gr/syntagi/pralina-sokolatas

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *