Ραβιόλια με Nutella από το “Cookbox ” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ

  • 16 φύλλα ζύμης wonton στρογγυλά
  • 16 κ.σ. nutella
  • 10 ml νερό
  • 10 ml. ελαιόλαδο για το ταψί
  • 50 γρ. ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • 45′
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Βάζουμε σε κάθε φύλλο wonton από μια κ.σ. Nutella.

Με το δάχτυλο μας αλείφουμε τις άκρες των φύλλων με λίγο νερό και το διπλώνουμε στη μέση. Πιέζουμε τις άκρες με τα δόντια ενός πιρουνιού ώστε να κολλήσουν καλά μεταξύ τους.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Βάζουμε τα ραβιόλια στο ταψί που έχουμε λαδώσει και τα ψήνουμε για 8-10 λεπτά ή μέχρι να πάρουν μια χρυσή – καφέ απόχρωση για να είναι τραγανά.

Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και σερβίρουμε.

Συνδυάζεται τέλεια με παγωτό.
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *