Creta Carob
BOLERO-BIODIET
  • Μερίδες : για μια μικρή φόρμα του κέικ
  • Χρόνος προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος ψησίματος : 25m
  • Έτοιμο σε : 30m

 

Θέλετε λαχταριστό σοκολατένιο κέικ γρήγορα και εύκολα; Σας έχουμε την ιδανικότερη συνταγή!

keik merenta psi
Φωτογραφία – Food Styling: Αντωνία Κατή

Υλικά

  • 1 μικρή συσκευασία μερέντα (πάστα φουντουκιού)
  • 2 αβγά
  • 10 κουτ.σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Διαδικασία

Βήμα 1

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175ºC.

Βήμα 2

Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά με κουτάλι, μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Βήμα 3

Στρώνετε με χαρτί για ψήσιμο μια μικρή φόρμα του κέικ.

Βήμα 4

Μεταφέρετε το μίγμα και στρώνετε ομοιόμορφα την επιφάνεια. Ψήνετε για 25-30 λεπτά.

http://www.olivemagazine.gr/recipe/3393/

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *