DDD(winter2017)
Bolero-Biodiet

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ λατρεύω την γεύση της καρύδας
Γιαυτό και ότι έχει ινδοκάρυδο είναι αγαπημένο μου.
Έχω ενθουσιαστεί με αυτή την συνταγή απλά φτιάξτε τα
Είναι τόσο εύκολα και πεντανόστιμα δεν θα το πιστεύετε
Πάμε κουζίνα να φτιάξουμε σπιτικά Μπάουντι!

    Θα χρειαστώ
1 κούπα κρέμα γάλακτος-1/2 κούπα ζάχαρη-1/2 κούπα βούτυρο
3 κούπες ινδοκάρυδο- 1/2 κ.γ υγρή βανίλια

    Για την επικάλυψη
250 γρ κουβερτούρα γάλακτος

    Πως τα φτιάχνω
Βάζω σε μια κατσαρόλα την κρέμα και την ζάχαρη σε χαμηλή προς μέτρια θερμοκρασία
Ανακατεύω και προσθέτω το βούτυρο συνεχίζοντας το ανακάτεμα 2-3 λεπτά περίπου.
Μόλις λιώσει το βούτυρο προσθέτω το ινδοκάρυδο-βανίλια και ανακατεύω 1-2 λεπτά.
Κατεβάζω από την φωτιά και βάζω το μείγμα σε στενόμακρη φόρμα του κέικ.
Στην φόρμα βοηθάει πολύ μια λαδόκολλα η μεμβράνη να βγει εύκολα.
Αφήνω στο ψυγείο 3-4 ώρες η στην κατάψυξη για λίγο να παγώσει.
Μπορείτε να το φτιάξετε από το προηγούμενο βράδυ και να το φυλάξετε στο ψυγείο.
Κόβω στενόμακρες μπάρες και τις βουτάω στην κουβερτούρα που λιώνω σε μπεν μαρι.
Αφήνω να στεγνώσουν πάνω στην λαδόκολλα και μετά απολαμβάνω!
Δοκιμάστε να τις φτιάξετε είναι πεντανόστιμες!
    Μικρά μυστικά αν δεν έχετε κρέμα φτιάξτε τα με εβαπορέ.
Αν δεν έχετε στενόμακρη φόρμα σε ταψάκι η πλάθετε με τα χέρια.

«Καλή Γλυκιά Σοκολατένια όρεξη elpidas little corner »

 

http://elpidaslittlecorner.blogspot.gr/2015/11/blog-post_13.html?m=1

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.