Cake pop, από την Nestlé και το nestlenoiazomai.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Θα χρειαστείς

    • 1 κέικ
    • 2 κουβερτούρες Nestlé Dessert
    • Σοκολάτες για την επικάλυψη
    • Ξυλάκια από καλαμάκια

Οδηγίες

Σε ένα μεγάλο μπολ τρίβεις το κέικ και μετά λιώνεις τις σοκολάτες σε ένα μπεν μαρί ρίχνοντας μέσα 30 γρ. βούτυρο. Όταν λιώσει το μείγμα, το ρίχνεις στα τρίμματα του κέικ και το πλάθεις καλά με τα χέρια σου μέχρι να γίνει μια συμπαγής μπάλα.
Μετά, πλάθεις το μείγμα σε μικρές μπαλίτσες και τις βάζεις στο ψυγείο για δύο ώρες ή στην κατάψυξη για μισή ώρα.Αφού λιώσεις τις υπόλοιπες σοκολάτες για την επικάλυψη, βγάζεις τα ξυλάκια σου για να τρυπήσεις τις μπαλίτσες. Πριν τρυπήσεις τις μπαλίτσες, καλό θα είναι να βουτήξεις πρώτα τα ξυλάκια στη λιωμένη σοκολάτα και μετά να τις τρυπήσεις. Με αυτόν τον τρόπο το ξυλάκι θα σταθεροποιηθεί και δεν θα ξεκολλάει από την κάθε μπαλίτσα. Τέλος, τις βουτάς στις σοκολάτες τις επιλογής σου και τις αφήνεις μέχρι να στραγγίξει η σοκολάτα. Διακόσμησέ τες με κουφετάκια χρωματιστά και τοποθέτησε τες σε ένα ποτήρι, στολίζοντάς τες με λεπτές κορδελίτσες. Τα cake pops είναι έτοιμα για κέρασμα.
Καλή σου απόλαυση!

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

https://www.nestlenoiazomai.gr/content/cake-pop

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


2 απαντήσεις στο “Cake pop, από την Nestlé και το nestlenoiazomai.gr!”

  1. Ο/Η Αγγλική Καναβάρου λέει:

    Θα ήταν ισως καλό ν αναφέρετε τις σημαντικες λεπτομέρειες.
    Για παραδειγμα, οτι μπορει να πεσουν απο το ξυλάκι πολύ εύκολα, οτι πρεπει να τιναζουμε τη σοκολάτα επικάλυψης προσεχτικα…κλπ. Ωραία συνταγη αλλά εχει τα μικρά της μυστικά..
    .

    • Ο/Η sokolata λέει:

      Ναι, πολύ σωστή η παρατήρηση, ευχαριστούμε πολύ! Καλό θα ήταν να γίνουν τα σχόλια αυτά και στην πηγή της συνταγής , το nestlenoiazomai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *