Συστατικά

  • 450γρ. κέικ

  • 300γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ΙΟΝ

  • 250γρ. τυρί κρέμα

  • 50γρ. άχνη ζάχαρη

  • 300γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ΙΟΝ

  • ξυλάκια για γλειφιτζούρια η καλαμάκια

  • χρωματιστή τρούφα

Οδηγίες

  • 1.Τρίβουμε το κέικ και το αναμιγνύουμε με την κρέμα τυριού και την άχνη ζάχαρη ,τυλίγουμε με μια μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

  • 2.Πλάθουμε σε μπαλίτσες με τα χέρια αφού πρώτα βρέχουμε τα χέρια μας με νερό.

  • 3.Απλώνουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

  • 4.Λιώνουμε την σοκολάτα σε ένα μπεν μαρί .

  • 5.Βάζουμε τα ξυλάκια στις μπαλίτσες μας και βουτάμε πρώτα στην σοκολάτα και μετά στην τρούφα.

  • 6.Τοποθετούμε πάλι στην λαδόκολλα και στο ψυγείο για 1 ώρα.

Σχετικά με το Σεφ

Βαλάντης Γραβάνης
Βαλάντης Γραβάνης     Ο Βαλάντης Γραβάνης γεννήθηκε στην Λαμία το 1980. Αυτή την στιγμή ζεί και εργάζεται στην Αθήνα αν και έχει εργαστεί για κάποια χρόνια στο εξωτερικό. Ξεκίνησε τις σπουδές του στην …Περισσότερα για τον σεφ…

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *