VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
IONSWEETS.GR
  • 50γρ. αλεύρι

  • 8 αβγά

  • 160γρ. ζάχαρη

  • 120γρ. βούτυρο

  • 400γρ. κουβερτούρα ΙΟΝ

 

Οδηγίες

  • 1.Ανοίγουμε την συσκευασία της κουβερτούρας και κρατάμε στην άκρη 12 κομμάτια. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα και το βούτυρο. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομογενοποιημένο μείγμα.

  • 2.Προσθέτουμε το αλεύρι, τα αβγά και την ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά.

  • 3.Παίρνουμε 12 φορμάκια σιλικόνης και τα γεμίζουμε μέχρι την μέση. Προσθέτουμε στο καθένα ένα κομματάκι απο την κουβερτούρα που κρατήσαμε στην αρχή στην άκρη και γεμίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα.

  • 4.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10΄.

Σχετικά με το Σεφ

Βαλάντης Γραβάνης

Βαλάντης Γραβάνης

Ο Βαλάντης Γραβάνης γεννήθηκε στην Λαμία το 1980. Αυτή την στιγμή ζεί και εργάζεται στην Αθήνα αν και έχει εργαστεί για κάποια χρόνια στο εξωτερικό. Ξεκίνησε τις σπουδές του στην …

Περισσότερα για τον σεφ…

 

http://ionsweets.gr/recipe-items/%CF%86%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%AE-%CE%B3%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1/

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *