Φοντάν με υγρή γεμιστή σοκολάτα, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
- Ποσότητα
- 12 τεμάχια
Συστατικά
50γρ. αλεύρι
8 αβγά
160γρ. ζάχαρη
120γρ. βούτυρο
400γρ. κουβερτούρα ΙΟΝ
Οδηγίες
1.Ανοίγουμε την συσκευασία της κουβερτούρας και κρατάμε στην άκρη 12 κομμάτια. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα και το βούτυρο. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομογενοποιημένο μείγμα.
2.Προσθέτουμε το αλεύρι, τα αβγά και την ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά.
3.Παίρνουμε 12 φορμάκια σιλικόνης και τα γεμίζουμε μέχρι την μέση. Προσθέτουμε στο καθένα ένα κομματάκι απο την κουβερτούρα που κρατήσαμε στην αρχή στην άκρη και γεμίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα.
4.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10΄.
Μερίδες : 12
Έτοιμο σε : 20 Λεπτά
Σχετικά με το Σεφ
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Fondant Σοκολάτας από τον Ζαφείρη Κλωνάρη και το "Zucker my art"!
Νηστίσιμα φοντάν πορτοκαλιού με ολόκληρα πορτοκάλια, από την Γωγώ Σαμίου !
Φοντάν Μανταρίνι, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Φοντάν σοκολάτας με κρέμα πορτοκαλιού , από την Nestle και τις glikessintayes.gr!
Υγρά cakes σοκολάτας, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Fondant σοκολάτα με αχλάδια, από τον Δημήτρη Χρονόπουλο και το Olivemagazine.gr!
Αφήστε μια απάντηση