Creta Carob

Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
1 σοκολάτα κουβερτούρα σκούρα ή γάλακτος 150 γραμμάρια
1 κομμάτι βούτυρο (1 κουταλιά του γλυκού)
2 κουταλιές της σούπας άγλυκο κακάο σε σκόνη
200 γραμμάρια Πασχαλινά κουλουράκια

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζετε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με το βούτυρο και τα λιώνετε στον φούρνο μικροκυμάτων για 1, 5 με 2 λεπτά ανάλογα την δύναμη του φούρνου.

Στη συνέχεια κόβετε την κουβερτούρα σε ψιλά κομμάτια και βγάζετε το ζεστό ζαχαρούχο γάλα από τον φούρνο. Με μια σπάτουλα ενώνετε την κουβερτούρα με το ζαχαρούχο και όταν λιώσει προσθέτετε και το κακάο, ανακατεύετε απαλά με μια σπάτουλα και προσθέστε τα κουλουράκια χοντρο τριμμένα, ρίχνετε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολλα καλύτερα για να κόβετε στο τέλος πιο εύκολα.

Αφήνετε να παγώσει καλά για 3 ώρες και σερβίρετε.

 

 

 

http://www.sidagi.gr/section/plirofories/content/6-suntages-gia-gluka-me-koulourakia

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *