VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Εντυπωσιακά και νόστιμα γλυκίσματα για κέρασμα!
Μην αγοράζετε έτοιμα,φτιάξτε τα στο σπίτι πανεύκολα!!!

Υλικά
500 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα υγείας τεμαχισμένη
1 ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.)
100 γρ.μαργαρίνη
250 γρ.oreo cookies κομμένα σε κομματάκια όχι τριμμένα


Εκτέλεση


Σένα κατσαρόλι ρίχνω την σοκολάτα,το ζαχαρούχο και τη μαργαρίνη να λιώσουν σε πολύ χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας που και που.
Όταν λιώσουν,κατεβάζω απ τη φωτιά και προσθέτω τα 200 περίπου γρ.μπισκότα που εχω χοντροκόψει με μαχαίρι και ανακατεύω.
Σε ταψάκι 20Χ25 που έχω αλείψει με λίγο σπορέλαιο στρώνω μια λαδόκολα.Αδειάζω το μίγμα, το στρώνω με μια σπάτουλα και
ρίχνω στη επιφάνεια τα υπόλοιπα μπισκότα,τα πατάω λίγο να κολλήσουν και βάζω το ταψάκι στο ψυγείο να παγώσει 2 ωρίτσες.
Κόβω σε κομματάκια όσο μεγάλα τα θέλω.Εμένα μου βγήκαν 24 κομμάτια.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλα μπισκότα τύπου πτι μπερ ή ξηρούς καρπούς,αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες κράνμπερι) ή ότι άλλο μας αρέσει.
Αν βάλετε το μίγμα σε μικρότερο ταψάκι 20Χ20 τα σοκολατάκια θα γίνουν πιο χοντρά σε ύψος.

Φωτογραφία του χρήστη Οι Λιχουδιές της Σόφης.
image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *