Χωρίς γλουτένη: Marsipan με σοκολάτα με 3 ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ, από την Sukrin και τη LifeTree!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Τι είναι το Marsipan; Είναι η λεγόμενη αμυγδαλόπαστα, δηλαδή γλύκισμα από αμύγδαλα.

 

Πανεύκολο γλύκισμα που συνδυάζει την ιδιαίτερη γεύση του μοναδικού marsipan με την γεμάτη γεύση της σοκολάτας γάλακτος!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι.. δεν μπορείς να φας μόνο ένα!!

 

Συστατικά συνταγής

 

• 1 συσκευασία Sukrin Marsipan
• 40gr σοκολάτα γάλακτος χωρίς ζάχαρη
• Nιφάδες καρύδας

 

Εκτέλεση

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

• Χωρίζετε το Marzipan σε ίσα μέρη και πλάθετε μικρές μπαλίτσες. (Εάν θέλετε μπορείτε να τα ψήσετε και λίγο)
• Λιώνετε τη σοκολάτα σε χαμηλή θερμοκρασία και περιχύνετε τα marsipan

 

undefined

• Πασπαλίστε με καρύδα

undefined

• Αποθηκεύστε τα -αφού κρυώσουν- σε ένα κουτί στο ψυγείο..

Καλή σας απόλαυση!_

Διατροφικές πληροφορίες ανά 100gr
|500kcal
|8gr πρωτεϊνη
|33,4gr υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα 8,4gr
|34,6gr λιπαρά
|35,6gr φυτικές ίνες

 

https://www.lifetree.gr/blog/recipes/marsipan-me-sokolata/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *