Creta Carob

ΥΛΙΚΑ

340γρ. κουβερτούρα πραλίνα Nestle dessert
170γρ. κουβερτούρα γάλακτος Nestle dessert
200 γρ. .μπισκότα τύπου πτι-μπερ
100 γρ. cranberries
100 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λιώνουμε τις δυο σοκολάτες, τις στρώνουμε, ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα τοποθετούμε σε μια φόρμα. Όταν κρυώσουν σερβίρουμε με το μαχαίρι παρμεζάνας.

δειτε σχετικό video στο :
http://www.glykes-alchimies.gr/?p=1219

 

http://www.glykes-alchimies.gr/?p=1219

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *