Νηστίσιμα σοκολατάκια με ζάχαρη καρύδας ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από την Ελσα Μαυρίδου και το dairy-free.eu!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

 

Οδηγίες παρασκευής

  1. Σε μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο κακάο.
  2. Προσθέτουμε τη ζάχαρη καρύδας και το κακάο και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
  3. Βάζουμε τη σοκολάτα σε θήκες για σοκολατάκια και βάζουμε τα σοκολατάκια στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθούν.

http://www.dairy-free.eu/chocolates-with-coconut-sugar/


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *