Σοκολατάκια με φλούδες μανταρινιού και αμύγδαλα από το epaggelmagynaika.gr!
ΥΛΙΚΑ
- 300γρ αμύγδαλα καθαρισμένα
- 5 φλούδες μανταρίνια
- Λίγη ζάχαρη
- 4-5 κουταλιές ποτό γλυκό
- 3-4 κουβερτούρες (για το γλάσο)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις φλούδες μανταρίνι 2-3 φορές για να ξεπικρίσουν. Στο μούλτι βάζουμε όσα μπορούμε αμύγδαλα μαζί με λίγες φλούδες μανταρίνι, μια κουταλιά ζάχαρη και μια κουταλιά ποτό και τα τρίβουμε. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα αμύγδαλα.
Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια το υλικό αυτό. Λιώνουμε σε μπεν- μαρί τις κουβερτούρες και βάζουμε ένα ένα μπαλάκια.Αφού τελειώσουμε ρίχνουμε από πάνω τρούφα ή ό,τι άλλο θέλουμε.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !
http://epaggelmagynaika.gr/sokolatakia-me-floudes-mantariniou-kai-amygdala/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Aπίθανη Μαρμελάδα μανταρίνι από το Cookbox!
Σοκολατάκια από το sokolatomania.gr!
"Βενιζελικά" Λήμνου, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Σοκολατάκια από καρύδα και λευκά φασόλια (gluten free), από την Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Διαμαντοπο...
Τα τέλεια σοκολατάκια με ζαχαρούχο, σταφίδες και ρούμι, από το sintayes.gr!
Σιροπιαστό κέικ μανταρίνι, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Αφήστε μια απάντηση