Creta Carob

Μόλις με 3 υλικά, φτιάχνουμε υπέροχα, πανεύκολα σοκολατάκια!

 

Δόση για 8 σοκολατάκια

2 σοκοφρέτες ΙΟΝ  χωρίς γλουτένη
2 κουταλιές σούπας  Nocciolata Sisinni
50 gr. Sisinni κουβερτούρα υγείας

 

 

Διαδικασία


Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα δύο πρώτα υλικά , αφού τρίψουμε με τα χέρια μας τις σοκοφρέτες, κάνουμε μια μπάλα τη ζύμη μας και την βάζουμε σε μια μεμβράνη και την τοποθετούμε στην κατάψυξη για 15 λεπτά.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα . Βγάζουμε την ζύμη απ την κατάψυξη, κόβουμε με ένα μαχαίρι σε 8 κομμάτια και με τα χέρια μας πλάθουμε μπαλάκια. Τα τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα. Βουτάμε ένα ένα στην κουβερτούρα και μετά βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά να παγώσουν τα σοκολατάκια μας. Αν θέλουμε μπορούμε να πασπαλίσουμε με φουντούκια τριμμένα πριν παγώσει η σοκολάτα.
Διατηρούνται στο ψυγείο, αν προλάβουν να μείνουν για πάνω από μια ημέρα 😉

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: επιδόρπιο και φαγητό
image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *