Σοκολατάκια Sisinni σαν Ferrero Rocher ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, από την Ντίνα Καρα!
Μόλις με 3 υλικά, φτιάχνουμε υπέροχα, πανεύκολα σοκολατάκια!
Δόση για 8 σοκολατάκια
2 σοκοφρέτες ΙΟΝ χωρίς γλουτένη
2 κουταλιές σούπας Nocciolata Sisinni
50 gr. Sisinni κουβερτούρα υγείας
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Διαδικασία
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα δύο πρώτα υλικά , αφού τρίψουμε με τα χέρια μας τις σοκοφρέτες, κάνουμε μια μπάλα τη ζύμη μας και την βάζουμε σε μια μεμβράνη και την τοποθετούμε στην κατάψυξη για 15 λεπτά.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα . Βγάζουμε την ζύμη απ την κατάψυξη, κόβουμε με ένα μαχαίρι σε 8 κομμάτια και με τα χέρια μας πλάθουμε μπαλάκια. Τα τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα. Βουτάμε ένα ένα στην κουβερτούρα και μετά βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά να παγώσουν τα σοκολατάκια μας. Αν θέλουμε μπορούμε να πασπαλίσουμε με φουντούκια τριμμένα πριν παγώσει η σοκολάτα.
Διατηρούνται στο ψυγείο, αν προλάβουν να μείνουν για πάνω από μια ημέρα 😉
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σοκολατάκια γάλακτος με λευκή σοκολάτα από την Άννα και το chefoulis.gr!
Θρεπτικά σοκολατάκια με 3 υλικά, από τον Δημήτρη Μακρινιώτη και το ionsweets.gr!
Σοκολατάκια με 4 υλικά, από την αγαπημένη Ελενα Χονδρογιάννη και το elenacooks.gr!
Σοκολατάκια με φράουλες, από την Νάντια Μαρκοπούλου και το spoonlove.gr!
Σοκολατάκια γεμιστά, νηστίσιμα, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπουτζά και το "Μαγειρεύοντας με την L"...
Σπιτικά σοκολατάκια με Nucrema ΙON και καρύδια, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση