Σοκολατάκια Sisinni σαν Ferrero Rocher ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, από την Ντίνα Καρα!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μόλις με 3 υλικά, φτιάχνουμε υπέροχα, πανεύκολα σοκολατάκια!

 

Δόση για 8 σοκολατάκια

2 σοκοφρέτες ΙΟΝ  χωρίς γλουτένη
2 κουταλιές σούπας  Nocciolata Sisinni
50 gr. Sisinni κουβερτούρα υγείας

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Διαδικασία


Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα δύο πρώτα υλικά , αφού τρίψουμε με τα χέρια μας τις σοκοφρέτες, κάνουμε μια μπάλα τη ζύμη μας και την βάζουμε σε μια μεμβράνη και την τοποθετούμε στην κατάψυξη για 15 λεπτά.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα . Βγάζουμε την ζύμη απ την κατάψυξη, κόβουμε με ένα μαχαίρι σε 8 κομμάτια και με τα χέρια μας πλάθουμε μπαλάκια. Τα τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα. Βουτάμε ένα ένα στην κουβερτούρα και μετά βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά να παγώσουν τα σοκολατάκια μας. Αν θέλουμε μπορούμε να πασπαλίσουμε με φουντούκια τριμμένα πριν παγώσει η σοκολάτα.
Διατηρούνται στο ψυγείο, αν προλάβουν να μείνουν για πάνω από μια ημέρα 😉

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: επιδόρπιο και φαγητό
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *