Απολαυστικά σοκολατίνια “μπιτάρ”, από το enallaktikidrasi.com!
Εξαρτήματα
Μπλέντερ, αποχυμωτής
Υλικά
1 φλιτζάνι αμύγδαλα, μουλιασμένα σε νερό για 8 ώρες
2 κ.σ μέλι
1 κ.γ ξύσμα πορτοκαλιού
4 κ.γ χαρουπόσκονη ή 2 κ.γ κακάο βιολογικής καλλιέργειας
Το sokolatomania.gr προτείνει χαρουπόσκονη Creta Carob
Λίγο τρίμμα καρύδας
10 σταγόνες άρωμα πικραμύγδαλου
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Τρόπος παρασκευής
Λιώνουμε καλά τα αμύγδαλα στο μπλέντερ ή στον αποχυμωτή για καλύτερη υφή. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σφικτή ζύμη.
Πλάθουμε σε δίσκους, μπαστουνάκια ή κύβους και τα τυλίγουμε στην καρύδα. Διατηρούνται στο ψυγείο για 6 μέρες.
Φλώρα Παπαδοπούλου: “Ωμοφαγική Διατροφή” εκδόσεις διόπτρα
http://enallaktikidrasi.com/2016/09/suntagi-sokolatinia-mpitar/
,
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Χαρουπόμελο : Χάσε βάρος χωρίς να στερηθείς τα γλυκά", από το health-fitness.gr!
"Χαρούπι: Οι πλούσιες ιδιότητές του που θωρακίζουν την υγεία μας", από την Ιωάννη Κιούση και το ena...
Vegan τρουφάκια με αμύγδαλο, από τον Γιώργο Τσούλη!
Νηστίσιμες Τρούφες με χουρμάδες από την Amande, και τις Συνταγές της Παρέας!
Χαρούπι-φαρμακευτικές ιδιότητες και συνταγές, από την Ελευθερία Μαντζώρου, καθηγήτρια μάλαξης και φ...
Νηστίσιμα Τρουφάκια με ξερά σύκα και χαρουπάλευρο, από την Βίκυ και το Vegan in Athens!
Αφήστε μια απάντηση