Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Υλικά

  • 1 σακουλάκι τριμμένη καρύδα ( 150 γρ ) και λίγο ακόμα για γαρνίρισμα αν δεν βάλουμε την σοκολάτα
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • Σοκολάτα κουβερτούρα προαιρετικά

Εκτέλεση

5Ανακατεύουμε τη καρύδα και το ζαχαρούχο, αφήνουμε μια ώρα στο ψυγείο να παγώσει και πλάθουμε σε μπαλάκια, καλύπτουμε με τριμμένη καρύδα.
Αν θέλουμε να καλύψουμε με σοκολάτα τα βάζουμε για 3 ώρες στο ψυγείο να παγώσουν καλά και καλύπτουμε με λιωμένη κουβερτούρα.

Καλή επιτυχία
Χατζηανδρέου Στεφανία

http://epaggelmagynaika.gr/spitika-bounty-me-3-ylika/

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *