VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Χρόνος προετοιμασίας :15 λεπτά
Συνολικός χρόνος :15 λεπτά
18 τεμάχια

Συστατικά

¼ φλιτ. χωρίς ζάχαρη μαύρη σοκολάτα
6 κουταλιές της σούπας Pyure Stevia(1:1)
3/4 φλιτζάνι ταχίνι
2 κουταλιές λάδι καρύδας (λιωμένο)
1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
μια πρέζα θαλασσινό χονδρό αλάτι
Σουσάμι για γαρνίρισμα και μια πρέζα θαλασσινό χονδρό αλάτι ακόμα

Οδηγίες

Βουτυρώστε ελαφρά μια φόρμα για κέικ 8,5 «και αφήστε το στην άκρη., ζεσταίνετε τη σοκολάτα και την Pyure Stevia έως να λιώσουν καλά και τα δύο. Δεν θα πρέπει να απομείνει από την Στεβια κανένας κόκκοςΑνακατέψτε στο μείγμα σοκολάτας τα υπόλοιπα το ταχίνι, λάδι, βανίλια και αλάτι.

Ρίξτε το μείγμα στο στη φόρμα και κάνετε ένα ομοιόμορφο στρώμα.
πασπαλίστε λίγο θαλασσινό χοντρό αλάτι και σουσάμι στην επιφάνεια
Το βάζετε στο ψυγείο η στο καταψύκτη μέχρι να στερεοποιηθεί, στη συνέχεια κόψτε σε τετράγωνα κομματάκια
Σημειώσεις συνταγών
Φυλάσσετε σε ψυγείο ή καταψύξτε σε δοχείο. Σερβίρετε κρύο.
Pyure Stevia 210 5226088
E SHOP https://www.naturalbuys.gr/stevia-products/
και στα Φαρμακεία !! 😁💛

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *