Τρουφάκια από… ρεβύθια , από το Χορτοφαγία και Υγιεινή Διατροφή και το Veggie.gr!!

Υλικά για 15 τρουφάκια:

150γρ βρασμένα ρεβύθια
30γρ σιρόπι αγάβης
6 αποξηραμένα δαμάσκηνα
20γρ αμύγδαλα
Ποπ αμαράνθου ή τριμμένη καρύδα για τη διακόσμηση

Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ τα ρεβύθια, το σιρόπι, τα δαμάσκηνα και τα αμύγδαλα, μέχρι να αποκτήσουν την υφή που θέλουμε.
Φτιάχνουμε μπαλίτσες, τις βουτάμε σε ό,τι υλικό θέλουμε και βάζουμε τα τρουφάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον δυο ώρες.

Μέση διατροφική αξία ανα τρουφάκι:
34,8 θερμίδες
1,1γρ πρωτεΐνες
4,73γρ υδατάνθρακες
0,67γρ λίπος

Φωτογραφία του χρήστη Χορτοφαγία & υγιεινή διατροφή.

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *