Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Υλικά για 10 τρουφάκια:

100γρ δαμάσκηνα
15γρ αμύγδαλα
15γρ κάσιους
1κ σούπας σιρόπι σφενδάμου
καρύδα τριμμένη και σουσάμι για το πασπάλισμα

Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μούλτι τα δαμάσκηνα, μέχρι να λιώσουν.
Βγάζουμε απο το μούλτι τα δαμάσκηνα και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα τα αμύγδαλα με τα κάσιους, για να κοπούν σε μικρά κομμάτια.
Προσθέτουμε πάλι τα δαμάσκηνα και το σιρόπι σφενδάμου και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα, για να ανακατευτούν όλα τα υλικά.
Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες, τις βουτάμε μέσα στην καρύδα ή το σουσάμι και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες.

Μέση διατροφική αξία ανα τεμάχιο:
55 θερμίδες, 1γρ πρωτείνες, 6γρ υδατάνθρακες, 3γρ λίπους

 

https://www.facebook.com/diaita2013/photos/a.499291373548983.1073741835.315197015291754/712126485598803/?type=1&theater

 

Φωτογραφία του χρήστη Χορτοφαγία & υγιεινή διατροφή.
image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *