Τρουφάκια με αποξηραμένα δαμάσκηνα και ξηρούς καρπούς, από το “Χορτοφαγία & υγιεινή διατροφή” και το veggie.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά για 10 τρουφάκια:

100γρ δαμάσκηνα
15γρ αμύγδαλα
15γρ κάσιους
1κ σούπας σιρόπι σφενδάμου
καρύδα τριμμένη και σουσάμι για το πασπάλισμα

Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μούλτι τα δαμάσκηνα, μέχρι να λιώσουν.
Βγάζουμε απο το μούλτι τα δαμάσκηνα και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα τα αμύγδαλα με τα κάσιους, για να κοπούν σε μικρά κομμάτια.
Προσθέτουμε πάλι τα δαμάσκηνα και το σιρόπι σφενδάμου και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα, για να ανακατευτούν όλα τα υλικά.
Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες, τις βουτάμε μέσα στην καρύδα ή το σουσάμι και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες.

Μέση διατροφική αξία ανα τεμάχιο:
55 θερμίδες, 1γρ πρωτείνες, 6γρ υδατάνθρακες, 3γρ λίπους

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

https://www.facebook.com/diaita2013/photos/a.499291373548983.1073741835.315197015291754/712126485598803/?type=1&theater

 

Φωτογραφία του χρήστη Χορτοφαγία & υγιεινή διατροφή.
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *