Stevia pyure greece.
VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
Bolero-Biodiet
Πεντανόστιμα τρουφάκια με πανεύκολη συνταγή !!

Υλικά

250 γρ. μαργαρίνη
80 γρ.. κακάο άγλυκο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 γρ)
1½ πακέτο μπισκότα πτι μπερ σπασμένα στο χέρι
20 γρ. κονιάκ ή και περισσότερο αν σας αρέσει
2 βανίλιες
1 φλ. χοντροκομμένα φουντούκια,καρύδια ή γκοφρέτες
(προαιρετικά) τριμμένο μπισκότο Oreo ή τρούφα ή τριμμένο φουντούκι για το τύλιγμα

Εκτέλεση

-Ζεσταίνω σε μια κατσαρόλα τη μαργαρίνη,το ζαχαρούχο και το κακάο μέχρι να λιώσουν και να ενωθούν χωρίς να βράσω το μίγμα.
Κατεβάζω απ τη φωτιά και ρίχνω το κονιάκ,τις βανίλιες,τα μπισκότα και τα φουντούκια και ανακατεύω καλά.
Βάζω το μίγμα στην κατάψυξη για 30 λεπτά,ή στο ψυγείο για μια ωρίτσα,πλάθω σε μπαλάκια μέγεθος ενός καρυδιού,τα τυλίγω σε τρούφα ή ξηρούς καρπούς ή τριμμένο μπισκότο και τα τοποθετώ σε καραμελόχορτα.
Τα διατηρώ στο ψυγείο ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην κατάψυξη.
Η συνταγή βγάζει περίπου 50 τρουφάκια!
image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *