Τρούφες σοκολάτας με ινδοκάρυδο με 5 μόνο υλικά, από το sintayes.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μερίδες: 30-35

συνταγή icon Χρόνος: 20 λ

συνταγή icon Δυσκολία: Εύκολη για αρχάριους

Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για πεντανόστιμες τρούφες σοκολάτας γαρινιρισμένες με ινδοκάρυδο.

 

 

Υλικά

  • 250 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ
  • 1/3 φλ. τσαγιού κακάο σε σκόνη
  • 1/2 φλ. τσαγιού καρύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα [400 γρ.]
  • 1 φλ. τσαγιού τρίμμα ινδικής καρύδας

 

Εκτέλεση συνταγής

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

  1. Θρυμματίστε στο μπλέντερ τα μπισκότα ώστε να γίνουν πολύ ψιλοτριμμένα [όχι σκόνη].
  2. Μεταφέρετε τα μπισκότα σε μπολ, προσθέστε τη σκόνη κακάο και το 1/4 της ινδικής καρύδας. Ανακατεύετε να ενσωματωθούν και κάνετε μια λακουβίτσα στο κέντρο. Προσθέτετε το ζαχαρούχο και ανακατεύετε με ένα κουτάλι να ομογενοποιηθούν. Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε για 15-20 λ να ενσωματωθούν οι γεύσεις.
  3. Βάζετε σε βαθύ πιάτο την υπόλοιπη ινδική καρύδα. Κάνετε τη σοκολατένια ζύμη μπάλες να κάνουν ελαφρώς σχήμα αυγού και τις “κυλάτε στο ινδοκάρυδο” να καλυφθούν εξωτερικά πλήρως. Διατηρείστε τες στο ψυγείο.

Πηγή

 

 

 

 

https://www.sintayes.gr/syntages/troufes-sokolatas-indokarido-5-mono-ilika/

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *