VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

ΥΛΙΚΑ (30 κομμάτια περίπου)

100 γρ βούτυρο η μαργαρίνη

220 γρ ζαχαρούχο γάλα

250 γρ ινδοκάρυδο

χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο σε πάστα της Wilton

έξτρα ινδοκάρυδο για την επικάλυψη(100 γρ περίπου)

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λιώστε το βούτυρο η την μαργαρίνη σε ένα σκεύος η στον φούρνο μικροκυμάτων.

Προσθέστε ανακατεύοντας το ζαχαρούχο με ένα κουτάλι.

Ρίξτε  το ινδοκάρυδο.

Προσθέστε λίγες σταγόνες κόκκινο χρώμα..

Πλάστε μέχρι να χρωματιστεί ομοιόμορφα το μείγμα σας.

Βάλτε το  στο ψυγείο να σφίξει.

Βάλτε σε ένα  μπώλ λευκό ινδοκάρυδο.

Πλάστε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια.

Βουτήξτε τα στο ινδοκάρυδο για να καλυφθουν .

Βάλτε τα πάλι στο ψυγείο .

Τοποθετήστε τα σε μικρά καραμελόχαρτα και παρουσιάστε τα.

Καλές γιορτές  σε όλους !!!

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
 
 
 
https://koykoycook.gr/?p=25638
 
 
 
 
 
 
 
 
image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *