VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Φτιάξτε την πιο εύκολη και δροσερή Πάστα Ταψιού με γεύση ΣΟΚΟΛΑΤΑ! Το απόλυτο γλυκό!

Υλικά

-500 gr.  κέικ

Για την κρέμα σοκολάτας

-1 λίτρο γάλα

-150γρ. ζάχαρη

-100γρ. κορν φλάορ

-2 κρόκοι αυγών

-60γρ. βούτυρο

-160γρ. σοκολάτα Nestle Dessert Greece 52%

 

Για τη Μους Σοκολάτας

-340γρ. σοκολάτα Nestle Dessert Greece 52%

-200ml καυτή κρέμα γάλακτος

-430ml χτυπημένη κρέμα γάλακτος

https://www.youtube.com/watch?v=x2PHs2CzzGk

 

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *