Rainbow Chocolate truffles (σοκολατένιες τρούφες) με μόνο 3 υλικά από τον Γαβριήλ Νικολαϊδη και το “Cool Artisan” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Χρειάζονται μόλις 3 υλικά ενώ το “ψημένο” ζαχαρούχο γάλα δίνει μια μαγική επίγευση καραμέλας!

 

Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400  γρ.)
3 κουταλιές της σούπας κακάο (30 γρ)
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 φακελάκι τρούφα για επικάλυψη (προαιρετικά)

 

Εκτέλεση

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Σε ένα αντικολλητικό σκεύος βάζουμε το ζαχαρούχο, το κακάο και το βούτυρο και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά.  Ανακατεύουμε συνεχώς περίπου για 7-8 λεπτά μέχρι να δέσει το μίγμα και να ξεκολλάει από τον πάτο.
Το αφήνουμε να κρυώσει για τουλάχιστον μια ώρα. Εγώ το άφησα για μια ολόκληρη βραδιά. Στη συνέχεια πλάθουμε τα τρουφάκια και τα ρολάρουμε στην τρούφα για να κολλήσουν πάνω σε κάθε τρουφάκι. Διατηρούνται στο ψυγείο.

 

http://coolartisan.net/2014/03/10/rainbow-truffles-just-3-ingredients/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *