DDD(winter2017)
Bolero-Biodiet

Υλικά συνταγής
100 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα

1 κ.σ. (20 γραμμ.) βούτυρο

2 κ.σ. (40 γραμμ.) ζάχαρη

1 πρέζα αλάτι

2 αυγά

 

 

Εκτέλεση
Λιώνουμε την σοκολάτα και βούτυρο σε μπέν μαρί. Το αποσύρουμε. Χωρίζουμε τα αυγά. Χτυπάμε τα ασπράδια με 1 πρέζα αλάτι μέχρι να σχηματιστούν απαλές κορυφές. Προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη, χτυπάμε ξανά να σφίξει η μαρέγκα και να γυαλίσει. Προσθέτουμε την υπόλοιπη ζάχαρη. Διαλύουμε τους κρόκους στη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε λίγη μαρέγκα 1/3 και την διαλύουμε στη σοκολάτα. Τμηματικά προσθέτουμε την υπόλοιπη μαρέγκα, ανακατεύοντας απαλά. Μοιράζουμε στα πυρίμαχα. Ψήνουμε για 7’ στους 180 βαθμούς. Σερβίρουμε αμέσως.

 

http://www.argiro.gr/Recipe/%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%BB%CE%AD

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.