Ανάποδη τάρτα με λεμόνι και σοκολάτα, από την Nestle και τις glikessintages.gr!
Εκτέλεση:
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220⁰C βαθμούς.
- Βγάλτε το ξύσμα από τα λεμόνια και τον χυμό. Μέσα σε ένα μπολ, ανακατέψτε τα αυγά, το τυρί κρέμα, το ξύσμα και τον χυμό, την ζάχαρη και το αλεύρι με το σύρμα.
- Σε μια αντικολλητική ταρτιέρα (28 εκ) αλείψτε με λίγο βούτυρο λιωμένο και βάλτε στο ψυγείο για 10 λεπτά. Όταν κρυώσει το βούτυρο προσθέστε το μείγμα στον πάτο.
- Καλύψτε με την ζύμη. (οτι περισσεύει το γυρνάμε από πάνω). Ψήστε για 20 λεπτά.
- Εν τω μεταξύ προετοιμάζετε την ganage ζεσταίνοντας την κρέμα γάλακτος.
- Εκτός φωτιάς προσθέστε τη ψιλοκομμένη κουβερτούρα και ανακατέψτε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Είναι έτοιμη όταν γίνει λεία και γυαλιστερή.
- Όταν βγει η τάρτα μας περιχύνουμε με την ganage.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Η Συμβουλή του Σεφ:
Βουτυρώστε πολύ καλά τη φόρμα για να μη κολλήσει η κρέμα λεμόνι.
Αφήστε μια απάντηση