Choco-peanut cups, από την Κωνσταντίνα και το dairy-free.eu!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Συνταγή: Konstantina
Μερίδες: 8 μεγάλα

Υλικά

Στρώση φιστικιού

Στρώση σοκολάτας

 

Οδηγίες παρασκευής

  1. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το λάδι καρύδας σε χαμηλή θερμοκρασία (αν δεν είναι ρευστό).
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά της στρώσης φιστικιού μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
  3. Γεμίζουμε με το μίγμα φιστικιού θήκες μάφινς ή θήκες σιλικόνης μέχρι τη μέση και βάζουμε τις θήκες μάφινς στην κατάψυξη για 15 λεπτά.
  4. Σε δεύτερο μπολ ανακατεύουμε τα υλικά της στρώσης σοκολάτας μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
  5. Βγάζουμε τις θήκες μάφινς από την κατάψυξη, ρίχνουμε το μίγμα σοκολάτας πάνω από το μίγμα φιστικιού και βάζουμε τις θήκες μάφινς στην κατάψυξη για 15 λεπτά ακόμη ή στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί το μίγμα.
  6. Διατηρούμε τα cups στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.

 

https://www.dairy-free.eu/choco-peanut-cups/

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *