Creta Carob
Sukrin-Life tree
Bolero-Biodiet

Μια απίθανη, υγιεινή, και πεντανόστιμη συνταγή  για διαβητικούς με ταχίνι, καρύδα και στέβια «La mia stevia»!

stev.b
ΥΛΙΚΑ ΒΑΣΗΣ
– 150γρ. ινδοκάρυδο
– 15 κ.σ. εβαπορέ λάιτ
1 κ.σ. στέβια LA MIA STEVIA 1 προς 3 με 97,2 καθαρότητα.
ΥΛΙΚΑ ΚΡΕΜΑΣ
– 10 κ.σ. κακάο
– 2 1/2 κ.σ. ( 15γρ) LA MIA STEVIA 1 προς 3 με 97,2 καθαρότητα
– 15 κ.σ. εβαπορέ λάιτ
– 5 κ.σ. νερό
– 2 κ.σ. ταχίνι ολικής ( ή βούτυρο λάιτ)
1 βανίλια
– 2 κ.σ. γιαούρτι 1,5%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
– Σε ένα μπολ βάζουμε την καρύδα με το εβαπορέ και την στέβια.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και απλώνουμε σε μια ταρτιέρα.
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΡΕΜΑΣ
– Σε ενα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της κρέμας και τα χτυπάμε με το σύρμα.
Βάζουμε την κρέμα πάνω απο την βάση καρύδας και ρίχνουμε απο πάνω λίγη καρύδα.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες τουλάχιστον.
image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *