Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Θα χρειαστείς

    • 1 κουβερτούρα Nestlé Dessert (200γρ.)
    • 300γρ. ζύμη για τάρτες
    • 200ml κρέμα γάλακτος

Οδηγίες

Προθερμαίνεις το φούρνο σου στους 200°C
Τοποθέτησε τη ζύμη σου σε ειδική φόρμα για τάρτες, τρύπησε με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία, κάλυψε με λαδόκολλα και ρίξε όσπρια πάνω στη λαδόκολλα (φασόλια ξερά ή φακές) για να μην φουσκώσει και ψήσε για 20 λεπτά. Αφαίρεσε τη λαδόκολλα με τα όσπρια και ψήσε για ακόμα 10 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράσε την κρέμα γάλακτος.
Σε ένα μπολ τεμάχισε την κουβερτούρα σε κομματάκια και περίχυσέ την με τη ζεστή κρέμα γάλακτος. Άφησε για 2 λεπτά και ανακάτεψε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
Άδειασε το περιεχόμενο στην ψημένη ζύμη και τοποθέτησέ τη στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Σέρβιρε την τάρτα κρύα.

Νοιάzομαι tip: Για να δώσεις πιο ιδιαίτερη γεύση, μπορείς αφού βράσεις την κρέμα γάλακτος, να την απομακρύνεις από τη φωτιά, να τοποθετήσεις 2 σακουλάκια τσάι με φρούτα του δάσους μέσα στην κρέμα γάλακτος για 10 λεπτά και αφού τα αφαιρέσεις, αφήσε την κρέμα να πάρει μια ακόμα βράση.

 

 

 

https://www.nestlenoiazomai.gr/content/%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *