Fineti (Chipita)
VIAP-MENTEL(gif)(εσωτερικές)
GOJI BERRY (GEORGILA)
ΥΛΙΚΑ
1200 ΓΡ.ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ 400ΓΡ ΚΑΙ ΣΕ 800ΓΡ
300 ΓΡ. ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
500 ΓΡ. ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ ΠΛΗΡΕΣ
500 ΓΡ, ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35% ΛΙΠΑΡΑ
2 ΑΝΑΜΙΚΤΑ (βΑΝΙΛΙΑ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ) CAKES ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (2 Χ 420-430 ΓΡ. ΠΕΡΙΠΟΥ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ 400 ΓΡ. ΠΡΑΛΙΝΑ.  (ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΒΟΥΜΕ  ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΠΡΩΤΑ  ΣΤΟ MULTI  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ)
 ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ Α)
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ( ΣΕ 3 ΔΟΣΕΙΣ) ΜΕ ΤΑ 800 ΓΡ. ΠΡΑΛΙΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ
ΜΙΓΜΑ. ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.

 

 

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΛΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ (ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ Β)

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΣΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΝΤΥΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΜΠΩΛ (ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 28 ΕΚ) ΜΕ
ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΦΕΤΕΣ ΑΟ ΤΟ ΚΕΙΚ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΙΓΜΑ Α , ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΙΓΜΑ Β, ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΦΕΤΕΣ ΚΕΙΚ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΓΜΑ Α ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΓΜΑ Β. ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΕΙΚ. ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΩΛ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12 ΩΡΕΣ.

ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΩΛ , ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ,
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.