Μπαβαρουάζ σοκολάτα με κάστανα, από το gourmed.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Το κάστανο βρίσκει το ταίρι του στην πλούσια σοκολάτα!

Συστατικά:

120 γρ. κουβερτούρα
360 γρ. κάστανα (σε σιρόπι)
60 γρ. ζάχαρη
260 γρ. Κρέμα γάλακτος  πλήρης
70 γρ. κακάο
100 γρ. φρούτα εποχής
70ml Κουαντρό και 70ml Grand Marnier

Οδηγίες:

Λιώστε την κουβερτούρα σοκολάτας σε μπεν μαρί για 10 λεπτά. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη ζάχαρη σε κατσαρόλα για 5 λεπτά. Όταν πάρει βράση προσθέστε τη λιωμένη κουβερτούρα ενώ ανακατεύετε, συνεχώς, εκτός φωτιάς. Ρίχνετε τα ποτά, συνεχίζοντας το ανακάτεμα και κατόπιν ρίχνετε τα κάστανα, (τα μισά σε πουρέ και τα υπόλοιπα ολόκληρα).

Τοποθετείστε σε φορμάκια για κρεμ καραμελέ και αφήστε τα για 3 ώρες στο ψυγείο να παγώσουν. Ξεφορμάρερτε βάζοντας τη φόρμα σε χλιαρό νερό.

  

Tips

Σερβίρετε με σιρόπι από μανταρίνι και γαρνίρετε με φρούτα εποχής

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

http://www.gourmed.gr/syntages/oles/mpavaroyaz-sokolata-me-kastana

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *