VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Υλικά για 2 μερίδες:
2 ώριμες μπανάνες (200 γρ.)
1/2 φλ. σοκολατούχο γάλα (σόγιας/αμυγδάλου)
2 1/2 κ.σ. σπόροι chia
2 κ.σ. σιρόπι αγαύης
1/2 κ.σ. κακάο
1/2 κ.σ. καφές στιγμιαίος

Μους σοκολάτα μπανάνα

Μους σοκολάτα μπανάνα

Εκτέλεση:
Βάζω όλα τα υλικά στο μπλέντερ κ τα πολτοποιώ ώσπου να ομογενοποιηθούν. Μοιράζω σε 2 ποτηράκια, σκεπάζω με αλουμινόχαρτο κ τα βάζω στο ψυγείο για 6 ώρες ώσπου να δράσουν οι σπόροι chia κ να πήξουν την κρέμα. Καλή σας απόλαυση!
DSC_0335

 

http://theveggiesisters.gr/mous-sokolata-banana/

Chocolate banana mousse

Ingredients (yields 2):
2 ripe bananas (200 gr.)
1/2 cup chocolate milk (soy/ almond)
2 1/2 Tbsp chia seeds
2 Tbsp agave syrup
1/2 Tbsp cocoa powder
1/2 Tbsp instant coffee

Μους σοκολάτα μπανάνα

Μους σοκολάτα μπανάνα

Instructions:
Place all the ingredients in a blender and pulse until creamy. Empty the mousse into 2 glasses/ bowls, cover with aluminium foil and refridgerate at least for 6 hours so that chia seeds make the cream thick. Enjoy!

http://theveggiesisters.gr/chocolate-banana-mousse-2/

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *