Κρέμα σοκολάτας με γιαούρτι από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες” !
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα Nestle dessert
100 γρ. γάλα
300 γρ. γιαούρτι
50 γρ. μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:
Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το μέλι και τα ρίχνουμε μέσα στην τεμαχισμένη κουβερτούρα. Ανακατεύουμε με μία μαρίζ με κυκλικές κινήσεις στο κέντρο έτσι ώστε να πετύχουμε μία υφή μαγιονέζας.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, συνεχίζουμε το ανακάτεμα και γεμίζουμε ατομικά μπολ.
Δείτε το βίντεο εδώ
===>http://www.glykes-alchimies.gr/?p=536
Αφήστε μια απάντηση