Creta Carob

Υλικά

  • 200 γρ. κουβερτούρα 5-%-55% κακάο, ψιλοκομμένη
  • 300 γρ. γιαούρτι
  • 100 γρ. γάλα
  • 50 γρ. μέλι
  • ξύσμα από 1 λεμόνι

 

Μερίδες: 5, Προετοιμασία: 20΄

Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το μέλι και το ξύσμα λεμονιού και τα ρίχνουμε στην ψιλοκομμένη κουβερτούρα. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα με κυκλικές κινήσεις στο κέντρο, έτσι ώστε να λιώσει η σοκολάτα και να αποκτήσει μία υφή μαγιονέζας. Προσθέτουμε το γιαούρτι, συνεχίζουμε το ανακάτεμα και γεμίζουμε ατομικά μπολ. Γαρνίρουμε με φλούδες από λεμόνι.

http://www.steliosparliaros.gr/ygieina/light/krema-sokolata-giaourti/

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *